Friday 3 September 2021

Year 2: "Hello!"

 Teine klass alles alustab oma inglise keele õpinguid. Meil on üks tund nädalas. Tundides tutvutakse tähestiku ja hääldusmärkidega, õpitakse sõnavara ja lihtsamaid lauseid. Õppimine toimub põhiliselt läbi mänguliste tegevuste, aga harjutame ka sõnade kirjutamist ning teeme töölehti.

Esimesel poolaastal vajalikud õppevahendid on õpik, sõnade vihik (kolmeks joonitud) ja õpimapp töölehtede köitmiseks. Lisaks nendele peavad igas tunnis kaasas olema veel päevik, kirjutusvahendid, värvipliiatsid, käärid ja liim:


 Kõigepealt õppisime selgeks tervituslaulu "Hello. Hello. What´s your name?" Seda saad laulda siit:
                                             
Nõnda saime omavahel tuttavaks.

Siis arutlesime, miks me keeli õpime ja kus võiks võõrkeeli vaja minna. Õpetaja jutustas, et inglise keelt kõnelevad maad on Ühendatud Kuningriik, Kanada, Ameerika Ühendriigid, Austraalia ja Uus-Meremaa. lõuna-Aafrika, sest seal räägivad inimesed inglise keelt oma emakeelena.
Meie õpime koolis briti inglise keelt ning seetõttu vaatasime slaidiprogrammi "The United Kingdom" (Ühendatud Kuningriik). Uudistasime ka Inglismaa sümboolikaga esemeid ning suveniire:



Õpetaja ütles inglise keelseid sõnu ja näitas sõnakaarte ning selgus, et inglise keel pole üldsegi raske, sest lapsed tundsid kõik sõnad ära.

No comments:

Post a Comment