Wednesday 5 April 2023

Year 2: "Happy Easter!"

 Kuna meil on numbrid ühest kümneni selged, siis oli just väga sobiv teemasse häälestuseks õppida laulma laulu "Ten Little Easter Bunnies". Laulu ajal võis soovi korral ka liigutusi kaasa teha. Nõnda saime selgeks sõnad "hop", "run", "walk", "skip".


Õppisime piltidega ja esemetega uusi sõnu:

Nüüd andis õpetaja tähelepanuliku kuulamise-vaatamise ülesande: "Vaata hoolega videot. Milliseid sõnu leiad videost, aga mida piltidel ei olnud?" Tähelepanelikud lapsed märkasid kohe, et see sõna oli "spring" ja teadsid ka tähendust "kevad".
                                            


Vaatasime  videot Steve´st

Nüüd jagunesime kolmeks võistkonnaks. Küsimused olid peidetud korvi. Lapsed võtsid järgemööda korvist küsimusi ja vastasid neile. Kui klassi ees olev laps jäi vastusega hätta, võisid meeskonnakaaslased ka aidata-vastata. Õige vastuse korral pani võistleja oma rühma "Easter Bunny" puslepildile ühe tüki juurde. Võitja meeskond sai lõpuks lihavõttejänese pusle kokku. 


Nüüd asusime töölehe ülesandeid nuputama. Õpetaja koostas lastele ristsõna, et lapsed saaksid sõnade kirjutamist harjutada ning mõtles inglisekeelse jutukese, mida lugeda ja teksti põhjal pilte värvida. Töö tegemisel olid abiks pildid ja sõnad.


Kodus võid sõnavara harjutamiseks mängida neid õppemänge ja vaadata veel ühte videot.

EASTER  1

EASTER 2

No comments:

Post a Comment